Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Sunny Beach

Bestiller du fly og hotell til Sunny Beach samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Sunny Beach. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 BGN / 5,48NOK

Bestill fly og hotell til Sunny Beach

Er du ute etter en solfylt ferie med et heftig uteliv, skal du bestille en pakkereise til Sunny Beach, Bulgarias største ferieby. Nyt den langgrunne sandstranden og herlige dukkerter i Svartehavet. På stranden er det både solstoler og parasoller for den som lengter etter late stunder. Er du i shoppinghumør, vil du ha glede av de mange butikkene langs strandpromenaden og i gågaten Flower Street. Du kan også gjøre herlige kupp i basaren. 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell till Sunny Beach samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.