Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Rio de Janeiro

Bestiller du fly og hotell til Rio de Janeiro samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Rio de Janeiro. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 BRL / 2,53NOK

Bestill fly og hotell til Rio de Janeiro

I Brasils nest største by er hovedattraksjonene kritthvite strender, fotball og samba. Pakk derfor med deg både badeklær og behagelige sko hvis du har bestilt en pakkereise til Rio de Janeiro — byen byr på en behagelig feriemiks av by- og strandliv. Rio de Janeiro er mest kjent for sitt fargesprakende karneval i februar hvert år. Men i denne byen kan du oppleve en herlig sambagroove året rundt, bare du er villig til å bevege deg utenom de vanlige turiststrøkene. Få med deg karnevalsstemningen på de åpne øvelsene som byens sambaskoler holder ofte flere måneder før den store, glitrende karnevalsfesten. I Rio er det heller ikke vanskelig å få mettet sitt behov for fest og dans; stikk innom livlige sambaklubber eller nyt forfriskende drikker i trange barer.

Fotball er brasilianernes livseliksir; et must for alle fans er derfor å se arenaen Maracanã, der mye fotballhistorie er blitt skrevet gjennom tiden. Et annet høydepunkt er Jesus-statuen. Det religiøse monumentet er udiskutabelt byens fremste landemerke, severdighet og turistfelle, og uansett verdt et besøk på grunn av den
+

fantastiske utsikten. Og sist, men ikke minst: Nyt strendene! Copacabana og Ipanema er de mest berømte. Her kan du drikke kokosmelk under en parasoll, spille fotball i sanden eller danse i solnedgangen.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.