Reisefeber.no ble etablert i 1998 og er en av de ledende turoperatører i Skandinavia. Selskapet er rettet mot fritidsreisende og selger i hovedsak pakkereiser, flybilletter, hotellovernattinger og arrangementbilletter. Hver dag søker vi blant 400 flyselskap og over 70,000 hoteller for å finne de laveste prisene til hele verden. Reisefeber.no er en del av Resia Travel Group.

Tilvekst er viktig for oss og vi arbeider aktivt med nye muligheter til å ekspandere. Reisefeber.nosatser stort påonline-aktiviteter, og gjennom vårt affiliate-program tilbyr vi deg muligheten til å ta del i vår vekst på nettet.

Hva er et affiliate-program?
Et affiliateprogram er et gjensidig fordelaktig samarbeid mellom to selskaper. Eieren av nettstedet får provisjon for hver bestilling som genereres av trafikken som drives til Reisefebers nettsted fra ditt eget nettsted. Reisefeber får muligheten til å eksponere sitt varemerke og øke sitt salg.

Det er lett å ta del i Reisefebers affiliateprogram.

Hvordan gjør jeg det?
Vår partnernettverk er godt spredt gjennom TradeDoubleraffiliateprogram. Hvis du ikke allerede har en affiliatekonto hos Tradedoubler, er det veldig lett å bli registrert! Logg på http://www.tradedoubler.no for å komme i gang med annonseringen!

Salget ditt spores gjennom koden som er lagt til i alt av Reisefebers grafikk, tekst og lenker på nettstedet ditt. Koden identifiserer at en besøkende kommer fra webområdet ditt.

Nettstedet ditt kan enten kompenseresfordirekte salg eller for etiSale.

  • Et direkte salg skjer når en besøkende til webområdet ditt klikker på en banner / link, og foretar en bestilling på Reisefebers nettsted uten å måtte forlate eller oppdater siden.
  • Et iSale oppstår når en besøkende klikker på banneret / linken og kommer tilbake og fullføre bestilling på et senere tidspunkt. Bestillinger som er gjort opp til 3 dager etter at de først klikket på banneret / link spores.

Reisefeber gir provisjon på alle aktiviteter som finnes på nettstedet. Flyreiser, pakkereiser, leiebiler, hoteller og arrangementer.

Reisefeber gir deg alt markedsføringsmateriell
Bannere i forskjellige størrelser i både gif og flash, logoer, tekstlenker, tekster om Reisefeber, tekst og grafikk som kan brukes i e-postmarkedsføring, datafeeds og API. Reisefebers grafiske materiale oppdateres regelmessig. Grafikken vil automatisk oppdateres på webområdet ditt.

Fordeler og utbetalinger
Når du deltar i programmet vårt legges din unike kode til alt markedsføringsmateriale for å sikre at du får betalt for hvert salg som genereres fra webområdet ditt. Nettstedet vil motta automatiske betalinger via Tradedoubler. Med etpre-paymentprogram, har vi skaptgarantier for deg at det er penger for utbetalingen til deg som affiliate.

For spørsmål og ytterligere informasjon, kontakt team.affiliate@resia.com

Velkommen til Reisefeber!